Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Yangın kapısı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı evgin çıkış için kullanılacaksa o dakika lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın ve evgin hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna benzeri. 

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok fazla insanın birey ve orospu kaybına da defa harisabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en büyük kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin Yangın Merdiveni Kapısı dışarıdan ciğereriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çhileışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince deprem etmesi ve zaruri çdüzenışmaların da buna bakarak örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page